پزشکی

این غذاها را هرگز در مایکروفر قرار ندهید

: قرار دادن این غذاها در مایکروفر ممنوع 

مایکروفر نمی تونه غذا رو به صورت مساوی و برابر بپزه که این یعنی بعضی باکتریای موجود در غذا می تونن زنده بمونن. مایکروفر می تونه به صورت مستقیم به تولید بعضی سموم سرطان زا کمک کنه.واسه اینکه خطر آسیب این وسیله به غذاها رو کم کنین بهتره این شش غذا رو هیچوقت در اون گرم نکنین.

سبزیجات سبز برگ: اگه می خواین کلم، کرفس یا اسفناج خود رو واسه مصرف بعدی کنار بذارین، بهتره دور بیندازیدشان تا بخواین با مایکروفر گرمشون کنین. به دلیل تمرکز بالای نیترات در سبزیجات برگدار وقتی گرم می شن ممکنه سمی شن. به دلیل گرم شدن با مایکروفر، نیتراتایی که به صورت طبیعی بوجود اومده ان تبدیل به نیتروسامین می شن که سرطان زا هستن. همین شرایط واسه چغندر و شلغم که اونا هم پر از نیترات هستن صادقه.

شیر سینه مادر: خیلی از تازه مادرها شیر خود رو واسه کاربرده های بعدی منجمد و ذخیره می کنن. این روش تا وقتی که شیر داخل مایکروفر گرم نشه خوبه. درست همونطور که مایکروفر یه بشقاب غذا رو نمی تونه برابر گرم کنه در مورد یه بطری شیر مادر قدرتی رو نداره

عوضش نقاط داغی رو بوجود میاره که می تونه شدیدا باعث سوختگی دهن و گلو نوزاد شه. هم اینکه گرم کردن شیر در بطری پلاستیکی امکان سرطان زا کردن اونو هم به وجود می آورد. پیشنهاد می شه شیر مادر یا هر نوع شیر دیگری رو در قابلمه و ظروف مخصوص روی حرارت گرم کنین.

تخم مرغ آب پز: چه با پوست چه بدون پوست، وقتی یه تخم مرغ آب پز داخل مایکروفر گذاشته می شه، رطوبت درونش باعث ایجاد بخار آب بیشتر از حدی می شه، درست مانند یه زودپز، تا نقطه ای که ممکنه تخم مرغ منفجر شه، ممکنه بدترش هم پیش بیاد

و وقتی از مایکروفر در میاوریدش در دستانتون یا بشقابتان منفجر شه. واسه جلوگیری از این اتفاقات قبل از گرم کردن تخم مرغ واسه اینکه تبدیل به یه بمب نشه اونو تیکه تیکه کنین و یا بهتر اصلا داخل مایکروفر گرمش نکنین.

مایکروفر کردن برنج خیلی راحت می تونه باعث مسمومیت غذایی شه

گوشتای فرآوری شده: گوشتای فرآوری شده شامل مواد شیمیایی و نگهدارنده هستن که به طول عمر و ماندگاریشان کمک می کنه. بدیش اینه مایکروفر کردن اونا باعث می شه این ترکیبات واسه سلامتتون بدتر هم بشن. گرم کردن گوشتای فرآوری شده با تشعشعات مایکروفر

به تشکیل اکسیداسیون کلسترول کمک می کنه، مشخص شده که این ماده از کلسترول خالص بیشتر به شریانا آسیب میرسونه. اکسیداسیون کلسترول هم اینکه مستقیما به مریضی عروق کرونر قلب ربط داره. در مقایسه با بقیه روشای گرم کردن مایکروفر بیشتر از همه باعث ایجاد ترکیبات اکسیداسیون کلسترول در گوشتای فرآوری شده می شه.

برنج: برنج، واقعا؟ مایکروفر کردن برنج خیلی راحت می تونه باعث مسمومیت غذایی شه. برنج نپخته شامل هاگایی از باکتریه که می تونن در روند گرم شدن زنده بمونن. همین که برنج رو از مایکروفر بیرون بیارین و در دمای اتاق بذارین، این باکتریا دوباره به فعالیت ادامه میدن و می تونن باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شن. ( توجه کنین برنجای نیمه آماده منظوره )

مرغ: تموم ماکیان از جمله مرغ، شامل سالمونلا هستن. پس لازمه که گوشت اونو به طور کامل بپزید تا این باکتریا از بین برن. از اونجا که مایکروفر نمی تونه به صورت کلی و برابر همه غذا رو بپزه ممکنه در آخر طبخ مرغ با مایکروفر تعدادی از باکتریای سالمونلا زنده بمونن.

دیگه اینکه مرغ تراکم پروتئین بالایی داره و خیلی با اهمیته که پروتئینا در دمایی برابر بشکنن. وقتی بعضی از پروتئینا کنه تر یا سریعتر از دیگر شکلای جور واجور خود شکسته می شن ممکنه دچار ناراحتی معده شید.

.

منبع : bishtav.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *