پزشکی

این غذاها را هرگز دوبار گرم نکنید | تغذیه سالم

این غذاها رو هیچوقت دوبار گرم نکنین


این غذاها رو هیچوقت دوبار گرم نکنین

بعضی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یه سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنن که واسه بدن خطرناکه.
 
مجله آکا ایران: بیشتر دیده می شه که افراد باقی مونده غذای خود رو فریز کرده و بعد دوباره اونو مصرف می کنن. هر چند در بعضی موارد، این کار اشکالی نداره اما بعضی وقتا سلامت افراد رو تهدید می کنه. به گفته کارشناسان نگه داری باقی مونده غذاها و گرم کردن دوباره اونا خطرات جدی رو واسه بدن داره. واقعیت اینه که بعضی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی نداره.
 
۱- گرم کردن دوباره سیب زمینی
 
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی داره و واسه بدن خوبه. اما اگه سیب زمینی واسه بار دوم گرم شه، ارزش غذایی خود رو از دست میده و دربدن ایجاد سم می کنه.
 
۲ – گرم کردن دوباره اسفناج
 
گرم کردن دوباره اسفناج می تونه بسیار خطرناک باشه؛ این سبزی شامل درصد بالایی نیتراته که پس از گرم کردن دوباره به نیتریت تبدیل می شه که سرطان زاست. اسفناج رو بدون این دست اون دست کردن پس از پختن استفاده کنین. 
 
۳ – گرم کردن دوباره مرغ
 
خوردن گوشت مرغ پس از یه روز می تونه بسیار خطرناک باشه چون که ترکیب پروتئین تغییر می کنه و باعث بروز مشکلات گوارشی می شه. از اونجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخورداره، بهتره به طور سرد مصرف شه.اگه لازم باشه بهتره در دمای کم و در دراز مدت گرم شه. 
 
۴ – گرم کردن دوباره کرفس
 
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ داره. کرفس شامل نیتراته و در صورت گرم شدن دوباره به ماده خطرناک تبدیل می شه پس اگه در پخت سوپ ازش استفاده می کنین، به هنگام مصرف دوباره کرفس اونو جدا کنین.در آخر باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا هم خیلی مهمه چون که امروزه آدما به طور خیلی از مایکروویو واسه گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنن و غافل از مشکلات اون هستن.
 
۵ – گرم کردن دوباره قارچ
 
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواده که تحت هیچ شرایطی نباید واسه دومین بار گرم شه، چون که ترکیب پروتئین اون پس از گرم شدن دوباره تغییر می کنه و مشکلات گوارشی واسه فرد داره. در صورت ضرورت سرد استفاده کنین.
 
۶ – گرم کردن دوباره تخم مرغ
 
این ماده غذایی وقتی که در برابر دمای بالا قرار میگیره، در بدن سم بوجود میاره. جالبه بدونین که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده، نمی شه. از گرم کردن دوباره تخم مرغ دوری کنین.
 
۷ – گرم کردن دوباره چغندر
 
این سبزی شامل نیتراته و واسه سلامتی خوبه. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیس اما بهتره که به صورت سرد مصرف شه.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *