پزشکی

این غذاها هرگز نباید در زودپز پخته شوند! | تغذیه سالم

این غذاها هیچوقت نباید در زودپز پخته شن!

۵ غذایی که هیچوقت نباید در زودپز پخته شن!

بیشتر افراد، خصوصا اونایی که مشغله کاری زیادی دارن، در مورد آشپزی به

وسیله ای مانند زودپز علاقه مند هستن. با در نظر گرفتن امکانات و تواناییای این وسیله،

انگار میشه هر غذایی رو در زودپز آماده کرد، اما در واقعیت اینجور

 

چیزی ممکن نیس. درواقع، بعضی از غذاها رو هیچوقت نباید در زودپز آماده کنین،

چون مبادرت به اینجور کاری به دو حالت احتمالی منجر می شه: تلف کردن وقت و

هم اینکه مواد غذایی اولیه، و به خطر انداختن سلامتی خودتون.

 

 

۵ غذایی که هیچوقت نباید در زودپز پخته شن!

۱. مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده و تُردی که مورد علاقه خیلی از ما هستش، هیچوقت با کمک زودپز آماده

نمی شه و درواقع اصلا نمیشه از زودپز واسه جفت و جور این غذا استفاده کرد. دلیلش

اینه که کلید اصلی واسه موفقیت در سرخ کردن مواد غذایی، داغ کردن روغن

 

به اندازه زیاده، درحالی که زودپز از پایه نمی تونه اینجور حالتی رو بسازه.

شاید بعضی از زودپزها واسه سرخ کردن ملایم یا تفت دادن مناسب باشن، اما هیچوقت

نمی تونن واسه سرخ کردن عمیق استفاده شن.

۲. غذاهای پر از ترکیبات لبنی

هر غذایی که از شیر به عنوان ترکیب اصلی در اون استفاده شده باشه، مانند

سوپای خامه ای یا حتی ماکارونی و پنیر، واسه آماده سازی در زودپز مناسب

نیس. گرما بالا می تونه شیر رو به حالت دلمه دربیاورد که شک نداشته باشین واسه هیچ فردی

اشتهاآور نیس. پس اگه میخواستین که غذاهای خامه ای و شامل ترکیبات

لبنی جفت و جور کنین، از وسیله ای مانند زودپز کمک نگیرید.

۳. مربا و ژله

واسه این که بتونین مربای تمشک تازه و خوش مزه ای جفت و جور کنین، بیشتر از هر چیزی

باید نظارت کاملی بر گرما پخت وپز در همه مراحل جفت و جور مربا داشته باشین. این

درحالیه که با به کار گیری زودپز از پایه قادر به انجام اینجور کاری نیستین.

پس اگه می خواین خوراکیایی مانند مربا، ژله یا حتی کنسروهایی مانند

خیارشور درست کنین، اصلا سراغ زودپز نرید.

۴. نونای خونگی

درحالی که شما می تونین نونای خونگی رو در زودپز آماده کنین، اما شک نداشته باشین نون مورد

نظرتون حالت تُرد و زیبایی به خودش نمی گیره. این دو ویژگی در جفت و جور نونای

خونگی بسیار مهم هستن و طبیعتا اگه کسی با یه نون بی قواره و ناخوشایند مواجه

شه، تمایلی هم به خوردن اون پیدا نمیکنه.

۵. غذاهای سرخ کردنی

این که غذاهایی مانند گوشت گوساله سرخ شده همراه با کلم بروکلی بیشتر در

تابه های پهن و باکیفیت آماده می شن، یه دلیل روشن و ساده داره: پهن بودن تابه

و هم اینکه گرما پذیری بالای تابه، دو اصل مهم واسه به وجود آوردن بافت و طعم

لازم و مطلوب در غذاهای سرخ کردنی هستن. درحالی که زودپز می تونه گرما

بالایی به خودش بگیره، اما سطح این وسیله به اندازه کافی پهن نیس.

.

منبع : mihantaz.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *