پزشکی

این مواد خطر دیابت را تشدید می کنند | بیماری

;

 

کارشناسان اسپانیایی تو یه آزمایش جدید فهمیدن که وجود شکلای جور واجور آفت کشا در مواد غذایی، آب و هوا می تونه خطر دچار شدن به دیابت نوع دوم رو زیاد کنه.

در این مطالعه کارشناسان علوم پزشکی دانشگاه گرانادا در اسپانیا به وجود رابطه مستقیم بین تماس با آلاینده های آلی پایدار (COP) موجود در غذا، آب و هوا با اندازه بروز دیابت نوع دوم در بزرگسالان جدا از بقیه عوامل چون سن، جنسیت و شاخص توده بدنی فهمیدن.

کارشناسان میگن: این آلاینده ها تمایل دارن که در بافت چربی بدن تجمع کنن و از اونجا که غلظت این مواد در بدن افراد چاق بیشتره می تونن یکی از دلایلی باشن که توجیه می کنه به چه دلیل افراد چاق بیشتر مستعد دچار شدن به دیابت نوع دوم هستن.

در مقاله ای که تازگیا در مجله تحقیقات زیست محیطی منتشر شده، کارشناسان نشون دادن آدمایی که غلظت ترکیبی موسوم به DDE در بدنشون بیشتره، چهار برابر بیشتر احتمال داره به دیابت نوع دوم گرفتار شن. DDE، ماده اصلی حاصل از متابولیسم آفت کش DDT در داخل بدنه. COPا می تونن علاوه بر غذا از راه هوا و پوست هم به بدن نفوذ کنن.

منبع : salamatnews.com

جمع آوری سلامت اکاایران

جمع آوری سلامت اکاایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *